Selamat Datang

Wednesday, 26 September 2012

Kajian Saintifik Produk


Exfuze Seven Plus adalah minuman kesihatan #1 di dunia dengan rumusan Multi-Botanic Superfood yang terbaik untuk kesihatan anda kerana ianya telah terbukti melalui testimoni dan kajian saintifik!Pasukan Saintis Exfuze adalah terdiri daripada ketua-ketua pemimpin dunia dalam bidang sains formulasi botani. Dengan pengalaman 100 tahun penyelidikan sebagai satu pasukan Klinikal, Pembangunan dan Makmal, lebih 200 pharma telah dipatenkan dan di cap dagang dan telah memiliki platform teknologi pembuatan tersendiri yang tidak boleh ditiru oleh syarikat lain. Teknologi "CHAPERONE MOLECULE" yang sungguh hebat.

Penyelidikan Terkini yang dijalankan adalah: Proteomics, Glycomics dan Metabolomics.


Ujian CAP-e assay menentukan kadar penyerapan dan keberkesanan biologi sesuatu produk yang mengandungi Anti-Oksida. Ianya juga menunjukkan tahap kemampuan sesuatu produk melindungi sel-sel hidup dari kerosakan akibat proses pengoksidaan.Ujian ORAC (Oxygen Radical absorbance Capacity) yang telah disarankan oleh USDA telah membuktikan kandungan dan kadar penyerapan Anti-Oksida Exfuze Seven Plus yang sangat tinggi!


http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18717566Ujian Beta-Carotene dan Lycopene keatas GAC:

Sijil Pengkelasan sebagai Makanan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia:

Sijil Halal oleh Islamic Services of America (ISA) yang diiktiraf oleh JAKIM:

Dilesenkan dibawah Akta Jualan langsung (AJL 931726) oleh kerajaan Malaysia: Diiktiraf oleh Banned Substances Control Group (BSCG) yang menguji samada sesuatu produk tersebut bebas dari bahan-bahan larangan seperti Dadah, Steroid dan MSG.

Tip!

Exfuze Seven Plus menyediakan yang terhebat untuk Anda seisi keluarga supaya anda mengecapi kehidupan yang lebih sejahtera

Tidak seperti produk minuman kesihatan lain, Exfuze Seven Plus diperhalusi setiap nutrisi dengan teknologi yang terbaik...
Adakah anda berminat dengan produk kami? Kecil tapak tangan nyiru kami tadahkan, Hubungi Kami sekarang.....


No comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More